HTC One nu in de winkels

mrt 16, 2013 door

HTC One nu in de winkels

De HTC One is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Het toestel werd eerder al in onder andere Duitsland gelanceerd, maar deze week is het de beurt aan Nederland. HTC heeft hoge verwachtingen van het toestel en het moet een echte verkooptopper worden.

Qua design lijkt de nieuwe HTC One het meest op de BlackBerry Z10 en daarmee heeft HTC een geheel nieuwe weg ingeslagen. Naast het strakke en zakelijke design beschikt de HTC One over groot 4,7” Full HD display, een supersnelle Snapdragon 600 processor en 2GB RAM.

De camera die in de HTC One zit maakt bovendien gebruik van een nieuwe techniek waarmee nog betere en scherpere foto’s kunnen worden gemaakt. HTC heeft de resoluties die met de nieuwe techniek kunnen worden bereikt zelf de benaming ultrapixel gegeven en de ultrapixel zou de opvolger van de megapixel moeten worden. De camera in de HTC One heeft een resolutie van 4 ultrapixel.

De HTC One heeft een adviesprijs van 700 euro, maar wie van plan is de nieuwe smartphone te bestellen kan de telefoon nu al in verschillende webshops vinden voor een prijs van ongeveer 650 euro.