Over eco-lifestyle.nl

ecoWie alles wil weten over duurzaam leven, de nieuwste gadgets en lifestyle producten is bij eco-lifestyle aan het juiste adres. Deze website brengt het laatste nieuws over de eerder genoemde onderwerpen, geeft achtergrondinformatie en neemt af en toe zelf de proef op de som door producten te testen.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen eigenlijk meer informatie willen over duurzaam leven en de producten die bij een duurzaam leven horen, maar het is niet altijd eenvoudig om deze informatie te vinden op andere websites. Om dat probleem op te lossen willen we alle informatie die we over het onderwerp kunnen vinden samenbundelen op deze website.

De redactie van de website bestaat uit een aantal experts op het gebied van duurzaamheid die met veel plezier aan deze website werken en die een duurzaam leven graag willen promoten. De experts screenen het nieuws en plaatsen de meest interessante stukken op deze website.

We hopen dat je de informatie op deze website nuttig vindt en dat je de website met veel plezier bezoekt. Mocht je vragen, opmerkingen, commentaar of suggesties hebben, stuur dan een email naar redactie@eco-lifestyle.nl.